Kära kunder och vänner! Det har varit ett prövande år som ännu inte helt lagts till handlingarna. Vi på gården har klarat oss bra och faktiskt blivit överväldigade av hur ni än mer än tidigare prioriterat att handla hälsosam mat med tydligt ursprung. Ekologiskt, lokalt, med respekt och kärlek till jorden och djuren. Betydelsen och vikten av att ha tillgång till detta blir kanske extra tydlig ett år som detta. Vi är glada och tacksamma för förtroendet och hoppas att vi ses igen nästa år – och att 2021 blir ett något mindre dramatiskt år.

Vi håller butiken öppen som vanligt inför jul: fredag den 18e december och lördag den 19e. Klockan 16-18 på fredag, och 10-12 på lördag.

Inför nyårsafton öppnar vi butiken på tisdagen den 29e december kl 10-12 och även 16-18. Till denna tisdag har vi ovanligt gott om ytterfilé och andra färska detaljer från lamm.

Alltså, öppet:

Fredag 18 december kl 16-18

Lördag 19 december kl 10-12

Tisdag 29 december kl 10-12 + 16-18

Varmt välkoma!