Vi är igång med ett nytt spännande samarbete tillsammans med Move by Bike och pool.farm. Handla tillsammans, och transportera tillsammans, det låter väl vettigt?

Genom Pool.farm underlättas gemensamma inköp direkt från gårdar eller mindre producenter. Man skapar enkelt en pool för sina vänner, kollegor eller familj – där man sedan samordnar leveransen eller hämtningen av varorna. Det spar både tid och koldioxid genom minskade transporter.

För mig är det en perfekt lösning för att kunna nå ut med våra produkter på ett enkelt sätt till kunder som kanske inte kan, eller inte har tid att ta sig till min utlämningsplats. Eftersom min tid ofta är pressad kan jag inte ta mig till flera platser, som till exempel kontor där flera har beställt varor. Men där kommer Move by Bike in. Min utlämingsplats blir som en liten satellit där lastcyklar kan hämta varor för att sedan sprida ut dem över staden. Fantastiskt! Extra roligt att jobba med andra människor med passion för det de gör och med stark vilja för att göra världen lite bättre.

Vill du kanske starta en kontorspool för produkter härifrån gården? Kontakta mig så löser vi det!