Idag var det dags för ett besök av vinnarna i vår årliga auktion till förmån för Musikhjälpen. Pengarna som samlades in i år gick till att stoppa spridningen av HIV, och vi är såklart superglada att kunna bidra på vårt egna vis.

Vår auktion går helt enkelt ut på att man får en heldag på gården, full med lammkel, flaskmatning och traktorkörning för den som vill.

På bilden syns Gustav och Emma, tillsammans med deras mormor. Utanför bild finns även morfar och pappa Pontus. Tråkigt för mamma Kristina som inte kunde komma (du är välkommen en annan gång;)). En mycket trevlig dag, och alla verkade nöjda och glada! Flaskmatningen och traktoråkandet hamnade nog i topp.

Ett snabbt överslag säger att vi de senaste tre åren dragit in närmare 20 000 kronor till Musikhjälpen, vilket är helt fantastiskt. Jag brukar säga att det är win/win/win för alla inblandade. Människor som tänkt att skänka pengar får lammkel på köpet, vi på gården får bidra till ett gott syfte, och samtidigt får vi alla en trevlig dag tillsammans – människor som aldrig skulle ha mötts i något annat sammanhang.

Tack för den här gången!