Det är dags för årets första leverans till Stockholm! Påsk är en lammsäsong för många och självklart ordnar vi då en leverans till vår huvudstad – även om hösten är den stora säsongen för lammkött. Köttet vi säljer nu är fryst från höstens sista slakt, av många anledningar, men det går jag inte in mer på nu. Läs gärna detta inlägg där jag beskriver vår filosofi mer.

Utlämning vid SVT-huset

Din beställning lägger du enkelt in via beställningsformuläret. Vi lämnar sen ut köttet utanför SVT-huset på Oxenstiernsgatan 34 fredagen den 27 mars mellan 15.30-16.00. Bonden kommer till stan och allt det där. Enkelt va? Väldigt kul tycker jag också. Att få träffa dem som köper ens produkter är få bönder förunnat. Och särskilt att sen få allt beröm för det goda köttet. Det lönar sig att föda upp glada lamm – på många sätt.

Nya charkuterier

I förra veckan hämtade jag hem våra nya charkuterier från vår lokala mathantverkare: TjurskallenEn otroligt duktig sådan. Ett litet företag som har funnits i över 20 år och som alltid har haft en lokal kvalitetsprägel. Till godsakerna hör Jannelunds nya örtkorv, en medvurst kryddad med chili och vitlök, alspånsrökt fårfilé och lammstek. Allt syns på bilden här ovan och kan så klart beställas till Stockholmsresan!

 

Så, då hoppas jag bara att vi ses den 27/3! Beställningen gör du här nedan.

Beställ ditt lammkött!